Πως Λειτουργεί
Καθημερινές Μοναδικές Προσφορές Ξενοδοχείων ... που φθάνουν μέχρι 70%


how_it_works_top.png


Καθημερινά οι συνεργάτες του SpecialTravel έρχονται σε επαφή με επιλεγμένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας για εσάς εξαιρετικές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι 70%.

how_it_works_1.png how_it_works_2.png how_it_works_3.png
Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Special Travel για να μη χάσετε καμία προσφορά Μη χάνετε χρόνο και ενημερώστε φίλους και γνωστούς για την προσφορά Συγχαρητήρια! Απολαύστε μια Μοναδική ταξιδιωτική εμπερία!
Για να αποκτήσετε την προσφορά πού σας ενδιαφέρει, απλά πατήστε το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται.Μετά την αγορά το κουπόνι κράτησης είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ  στο πεδίο "Λογαριασμός" και στο email σας. Όσο μεγαλύτερη ανταπόκριση υπάρχει από εσάς, τόσο καλύτερες και μεγαλύτερες προσφορές θα μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε!!
Οι επιχειρήσεις βασίζονται στην εγγύηση του SpecialTravel.gr ότι ένας μεγάλος αριθμός νέων πελατών, θα μάθει για τις υπηρεσίες τους.
Στο κουπόνι θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας και τις απαραίτητες πληροφορίες για την προσφορά που έχετε αγοράσει. Εκτυπώστε το κουπόνι κράτησης από το πεδίο 'Λογαριασμός" (θα πρέπει πρώτα να έχετε συνδεθεί εισάγοντας το email και το password).